Уметност руксака на отвореном

- 2021-11-24-

тежак предмет наслоњен на леђа
– Тег се ставља на леђа, тако да тежина утега чврсто стоји на струку током ходања, тако да струк буде раван. Међутим, предмете са тврдим ивицама треба држати подаље од леђа како бисте избегли нелагодност.
Лагане доње јакне, вреће за спавање и друга места удаљена од леђа такође су места за подизање центра гравитације. Када вреће за спавање могу играти улогу у амортизацији и заштити.
Носите често, носите мање
Јавни пројекти који се користе на путу постављају се на врх ради лакшег проналажења. Ставите предмете који се неће користити док не стигнете у камп.
Обични предмети као што су улична храна и резервна одећа стављају се на врх ранца.
У доњи део вреће могу се поставити шатори, опрема за кување, вреће за спавање и други предмети који се не користе у кампу.
Правилно паковање је обезбеђено памћењем принципа "приоритета", под којим морате поставити велике и мале уређаје у различите области.
Локација уређаја
Сврха постављања различитих уређаја на различита места је одржавање равнотеже током ходања и лака за ношење.
Дно ранца - дно ранца је погодно за велику опрему и предмете који нису потребни пре камповања, као што су вреће за спавање, јакне и тако даље. Када спустите ранац, мекани јастук такође пружа јастук.
Постављање главног подручја
Централни део ранца је идеалан за ношење великог броја готово непожељних ствари у покрету. Као што су храна за камповање, лонци и шпорети, рачунски стубови итд. Ипак, обратите пажњу на баланс леве и десне стране ранца.
Највиша позиција
Горњи део је погодан за основне ствари које се користе на путу. На пример: храна за пут, кабанице, итд. Горњи део унутрашњих и спољашњих рачуна такође може бити делимично водоотпоран.
Локација џепа за додатну опрему
Можете ставити основне и хитне предмете у џеп за додатну опрему. Чајник је у бочном џепу, а најчешћа електроника је у џепу. Џеп за додатну опрему не само да спречава губитак ствари, већ и олакшава претрагу.
Ставите ствари лагане и тешке, када спакујете своја леђа са простором, ако није довољно. Можете размотрити висеће предмете, али не могу се све ствари окачити.
Додатак или не
Ако није потребно, покушајте да не будете. Приликом преласка кроз густу шуму, висећа роба се лако суспендује, због чега је тежина носача неуравнотежена и лако изазива стругање робе.
Висећи предмети се дистрибуирају према дизајну ранца. На задњој, бочној и доњој страни ранца постоје тачке за вешање. Тачке за подизање на задњој страни се обично користе на спољној страни стубова за град и пењање. Стране и дно се могу користити за обешење пене.
После тачке вешања - туча, штап за пењање може користити задњу тачку вешања.
Тачке вешања са стране и на дну - тачке вешања са стране и на дну могу се користити за вешање јастучића од пене.
Према „приоритетном и приоритетном“ паковању, опрема се поставља у различите просторе и правилно качи споља. Када завршите, ранац је у реду.
Међутим, ако желите да ствари добро спакујете заједно, максимално искористите простор у ранцу, не шетајте около, можете научити неколико савета како да се спакујете.
Опремите сопствене вештине складиштења
Једноставно речено, принцип складиштења је да се минимизира величина и да се у потпуности искористи простор ранца.
Како чувати врећу за спавање - пресавијте врећу за спавање 2-3 пута и полако притисните ваздух. Затим окрените кесу и почните да је набијате са дна (другог краја стопала) у кесу.
Када смотате, истисните кесу у кесу за складиштење или водоотпорну компресиону кесу.
Начин на који се шатор чува, начин на који се шатор чува, ако све ставите у торбу, лако је заузети простор и фактор компресије ће се смањити. Шатор је најбољи за складиштење и растављање: унутрашњи и спољашњи рачуни су пресавијени у торби и могу се лако компримовати. Уметните ексер и држач вертикално у врећу, користећи слободан простор вреће.
Унутрашњи и спољни рачуни могу бити делимично хидроизоловани до врха. Вертикално уметање стуба и ексера за земљу не само да обезбеђује пуно коришћење простора, већ и олакшава рационалну расподелу центра гравитације.
Складиштење опреме за кување заузима пуно простора, тако да у потпуности искористите њихов унутрашњи простор. Ставите горионик у лонац и заштитите горионик меким материјалом као што је папирни пешкир. Ако простор дозвољава, ставите прибор за јело и ситне материјале у лонац. Ако је цилиндар одговарајуће величине, може се ставити и у лонац.
Ако желите да га користите што је више могуће, подлога за спавање ће добити метод.